Nike Air Max 90

11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina

Nike Air Max 90

Oorspronkelijk als hardloopschoen

De Nike Air Max 90 werd in 1987 voor het eerst door Nike geïntroduceerd als prototype met de Air Max technologie. De perfect dempende zool had een zichtbare air-unit en dat zorgde ervoor dat er een compleet nieuwe sneakerlook op de markt kwam. De Air Maxen werden oorspronkelijk als hardloopschoen in de markt gezet, maar zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is vandaag de dag (ook) een echte lifestyle schoen. Een sneaker die je perfect kunt combineren met een casual outfit. 

Casual combineren

De Nike Air Max 90 mag dan oorspronkelijk een echte sportschoen zijn, inmiddels is het een lifestyle schoen die je perfect kutn ncombineren met jouw casual outfit. Wat dacht je van een skinny jeans met oversized sweater of een Tech Fleece jogging-pant met stoer Nike Tech Fleece windrunner?

Nike Air Max 90 assortiment van The Athlete's Foot

The Athlete’s Foot heeft diverse modellen Nike Air Max 90 in het assortiment, voor zowel heren, dames als kinderen vind je modellen in diverse kleuren- en materiaal combinaties. Je vindt er de absolute klassiekers maar ook diverse Nike Air Max 90 modellen in de nieuwste kleuren en materialen. Je vind dus altijd wel een Max 90 in jouw favoriete kleur!