1 Artikel(en)

per pagina

Sneakers

1 Artikel(en)

per pagina

adidas ZX Flux

adidas ZX familie

De adidas ZX Flux sneaker is gebaseerd op de adidas ZX 8000 uit 1989. De ZX Flux is alleen lichter, heeft beter ademende stof en biedt meer comfort. Het running silhouet van de ZX 8000 is terug te zien in het ontwerp van de adidas ZX Flux.

Diverse adidas ZX Flux sneakers

Naast de lage sneakers heeft adidas ook een serie ZX Flux NPS sneakers ontworpen. Deze lijn NPS sneakers heeft een hogere schacht (een soort sok die nauw om je enkel sluit) met een klittenbandsluiting. Ideaal dus ook voor in de wintermaanden. De adidas ZX Flux Decon in camouflage kleuren (groen en grijs) trekt direct de aandacht. Dit model adidas ZX Flux is een echte eye-catcher met de details die erin zitten. Daarnaast is het een moderne en comfortabele sneaker.

adidas ZX Flux bij The Athlete's Foot

Bij The Athlete's Foot vind je de adidas ZX Flux sneakers in diverse kleuren en uitvoeringen. Uiteraard in de klassieke kleuren zwart, navy en grijs. Maar ook in opvallendere kleuren als blauw, groen en met diverse printjes. De adidas ZX Flux is stijlvol, tijdloos en kun je perfect combineren met een casual outfit. Ze zijn licht van gewicht en daardoor prettig om er de hele dag op te lopen. Shop jouw mooiste uitvoering online bij The Athlete's Foot of in 1 van onze 55 stores.