1 Artikel(en)

per pagina

Sneakers

1 Artikel(en)

per pagina

adidas Tubular

Heden & verleden

Bij de adidas Tubular sneakers wordt het beste uit het verleden en de nieuwste technologie gecombineerd. Bij het ontwerp van deze trendy sneaker heeft adidas de originele Tubular uit 1993 als uitgangspunt gebruikt en hem verbeterd met de nieuwste technologieën. Werden adidas sneakers meestal gekenmerkt door de 3 strepen op de zijkant, bij de adidas Tubularzijn de strepen niet meer zichtbaar. Wel hebben de sneakers een echte adidas look.

Futuristische sneakers

De adidas Tubular is een futuristisch uitziende sneakers met een bijzondere en moderne uitstraling. De Tubulars hebben een ideale pasvorm; je trekt ze aan als een sok en daarvoor vormen de sneakers zich perfect om jouw voeten. Mede daarom zit en loopt de adidas Tubular heerlijk comfortabel. 

De adidas Tubular; een stijlstatement

Een grappig detail van de adidas Tubular is dat de technologie van de speciale EVA zool afgeleid van de technologie van een autoband. De dual-denisity zool geeft een schokabsorberend effect waardoor de gewrichten van bijvoorbeeld jouw enkels worden ontzien. 
Inmiddels is de adidas Tubular er in diverse kleuren en materialen. Bij The Athlete's Foot vind je een selectie van de beste uitvoeringen van deze gave sneaker. Of je nou op zoek bent naar een stoere heren Tubular, een subtiele dames Tubular of een schattige baby Tubular... je vindt jouw favoriet bij The Athlete's Foot. Bestel hem online in de webshop of vind ze in 1 van onze 55 winkels in Nederland.