Over The Athlete's Foot

If sport is what you need and style is what you desire, then The Athlete’s Foot is where it’s at.

The Athlete’s Foot heeft een uitgebreid assortiment sneakers in de nieuwste trendy kleuren. Naast het ruime sneaker aanbod vind je bij The Athlete’s Foot ook een collectie kleding & accessoires. De collectie van The Athlete’s Foot bestaat voor het grootste gedeelte uit sneakers en accessoires van sportauthentieke merken. Denk hierbij aan o.a. Nike, adidas, Converse, ASICS, PUMA en Vans. 

 

The Athlete’s Foot heeft één winkel in België en is onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 450 winkels in 26 landen, zoals Nederland, Mexico, Nieuw Zeeland, Atlanta USA, Zuid Afrika, Dubai, Denemarken & Portugal.

Dus of je nou rond wil rennen in de stad, wil chillen in het winkelcentrum of lekker dansen in de coolste clubs : The Athlete's Foot biedt je een grote selectie van fashionable, sportswear inspired kleding & sneakers aan. 

  

In 1971 openden Robert en David Lando de allereerste The Athlete's Foot winkel in Pittsburgh, Pennsylvania (USA). The Athlete's Foot was toen de allereerste winkel met sportswear in Amerika. Later werd het wereld's eerste franchiser van sportswear met meer dan 200 winkels in 1987. Dat was ook het jaar dat de formule internationaal ging en een winkel opende in Adelaide, Australie.

Vandaag de dag staat The Athlete's Foot nog steeds bekend als een van de vooroplopende winkels met sportswear. In 2012 is The Athlete's Foot aangekocht door INTERPORT International Corp. (IIC). The Athlete's Foot groeide in Europa en tot op de dag van vandaag worden bijna elke maand nieuwe winkels geopend in onder andere Italie, Portugal, Denemarken, Ierland en Nederland.