2 Artikel(en)

per pagina

Crep Protect

2 Artikel(en)

per pagina

Crep Protect

Ondanks de hoogwaardige kwaliteit waar sneakers vandaag de dag van worden gemaakt, is een beetje verzorging noodzakelijk. Met de Crep Protect zorg jij ervoor dat jou schoenen ongeschonden blijven en er altijd als nieuw uitzien. Je wilt je favoriete sneakers natuurlijk aan naar dat te gekke festival. Een nadeel: het regent en dat betekent modder. Of je broertje of zusje heeft eten op jouw prachtige pareltjes laten vallen? Met Crep Protect is dit allemaal geen probleem. Witte sneakers blijven wit met een laag van dit product. Ongeacht of er ketchup op valt.

Hoe werkt Crep Protect?

Crep Protect is geschikt voor suède. leer, nubuck en canvas. Een product dat erg makkelijk te gebruiken is en erg snel droogt. Nog belangrijker, een product dat jouw favoriete sneakers beschermt. Door de Nanotechnologie spuit je een onzichtbare laag op de schoen. Die laag houdt vloeistoffen tegen en beschermt zo tegen vuil en vlekken. Gebruik het product regelmatig en je merkt dat het schoon houden van je schoenen een eitje wordt.

Hoe gebruik je Crep Protect?


- Maak je schoenen schoon voordat je Crep Protect gebruikt en zorg dat je sneakers droog zijn.
- Houd de spuitbus 20 centimeter van je schoen af en zorg dat je geen enkel plekje mist.
- Een laag is voldoende. Ga dus niet meer spuiten als het niet nodig is.
- Laat je sneakers tien minuten drogen en herhaal het ritueel daarna nog een keer. Daarna zijn je sneakers optimaal beschermt.