BEZORGEN OF AFHALEN

 

Bezorgen

Je kunt je bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen (kosten € 4,95) door onze transporteur PostNL. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 20.00 plaatst, dan mag je er vanuit gaan dat deze de volgende werkdag op het door jou aangegeven adres wordt aangeboden. Bestellingen boven €49,99 worden gratis verzonden.

In verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een eventueel langere levertijd, ook zullen er op 2e paasdag geen leveringen plaats vinden.

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis op te halen bij één van de The Athlete’s Foot stores. Jouw bestelling wordt dan vanuit ons centraal magazijn naar de door jou opgegeven store gestuurd.

Track & Trace

Zowel bij bezorgen als bij afhalen ontvang je van ons via e-mail, zodra deze beschikbaar is, een track & trace code zodat je de status van je verzending kunt volgen.
Is de bestelling een week na het plaatsen van de bestelling nog niet afgeleverd op het aangegeven afleveradres of bij de buren? Stuur dan een e-mail aan de klantenservice: klantenservice@theathletesfoot.be.

Leveringen op een ander adres 

Je kunt tijdens het bestelproces een ander afleveradres invullen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in één van de The Athlete’s Foot stores.