BETALEN

 

Bancontact/Mister Cash

Betalen kan bij ons gemakkelijk, snel, direct en veilig met Bancontact/MisterCash. Als je kiest voor Bancontact/MisterCash word je automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm van je eigen bank. Hierna kun je via je vertrouwde internetbetaalomgeving betalen, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Na betaling ontvang je een betaalbevestiging via e-mail. Meer informatie over Bancontact/MisterCash vind je op www.bancontact.com.

Creditcard

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met creditcard. Bij ons kun je betalen met Mastercard en Visa die in België is uitgegeven. Indien je kiest voor betaling met creditcard word je direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalsite van Adyen. De creditcardgegevens worden gecodeerd verstuurd, waardoor je gegevens zijn beveiligd tegen onbevoegden. Je gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die jouw bestelling na enkele seconden goedkeurt. Zodra de creditcardgegevens zijn geverifieerd krijg je de betaalbevestiging via de e-mail.

Veilig betalen

The Athlete’s Foot stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen, wat betekent dat deze volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.