Veelgestelde vragen

Algemeen
 • Hebben alle The Athlete’s Foot stores dezelfde collectie?
  Het kan dus zijn dat je een model ziet in de ene The Athlete’s Foot store, die bij de andere The Athlete’s Foot store niet in de collectie zit. Ze kunnen hem dan wel altijd proberen te bestellen voor je.
 • Van welke moedermaatschappij maakt The Athlete’s Foot deel uit?
  The Athlete’s Foot maakt onderdeel uit van Euretco BV, de grootste Retail service organisatie in Nederland.
 • Waaruit bestaat de The Athlete’s Foot collectie?
  De collectie van The Athlete’s Foot bestaat voor het grootste gedeelte uit sneakers en accessoires van sportauthentieke merken. Denk hierbij aan o.a. Nike, adidas, PUMA, Reebok en Vans. Deze collecties zijn aangevuld met een selectie van de nieuwste trends op kleding- en accessoiresgebied.
 • Kan ik zelf ook een The Athlete’s Foot store starten?
  Dat kan zeker, The Athlete’s Foot biedt ondernemers de mogelijkheid een eigen winkel te starten. Meer informatie kunt u bij ons opvragen via p.linskens@euretco.com
 • Wat doet The Athlete's Foot met mijn gegevens?
  In ons privacy statement kun je alles hierover lezen.
Bekijk meer Bekijk minder
Bestellen
 • Hebben alle The Athlete’s Foot stores dezelfde collectie?
  Het kan dus zijn dat je een model ziet in de ene The Athlete’s Foot store, die bij de andere The Athlete’s Foot store niet in de collectie zit. Ze kunnen hem dan wel altijd proberen te bestellen voor je.
 • Kan ik bestellen zonder een account aan te maken?
  Ja, het is mogelijk om te bestellen zonder een account aan te maken.
 • Hoe maak ik een account aan?
  Je kunt een account aanmaken door rechts boven in het scherm te klikken op ' Registreren' of door te klikken op 'Account aanmaken'.
 • Waarom kan ik niet inloggen?
  Let op hoofdletters en kleine letters bij het invoeren van je wachtwoord. Staat de Caps Lock-toets niet aan? Mocht het nog steeds niet lukken om in te loggen, ga dan naar 'Wachtwoord vergeten' en vraag een nieuw wachtwoord aan.
 • Hoe wijzig ik mijn gegevens?
  Als je inlogt onder 'Inloggen', kun je onder 'Mijn Account' je gegevens wijzigen of gegevens toevoegen.
Bekijk meer Bekijk minder
Betalen
 • Op welke manieren kan ik betalen?
  Je kunt via Bancontact/Mister Cash betalen of met een creditcard. Meer informatie over Bancontact/MisterCash vind je op www.bancontact.com. Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met creditcard. Bij ons kun je betalen met Mastercard en Visa die in België is uitgegeven.
Bezorgen & afhalen
 • Wat zijn de verzendkosten?
  De standaardverzendkosten bedragen € 4.95 per bestelling. Bestellingen boven € 49,99 worden gratis verzonden. Afhalen in de winkel is altijd gratis.
 • Wat is de levertijd van de producten?
  Heb je voor 20 uur jouw bestelling geplaatst? Dan wordt jouw bestelling in principe de volgende werkdag bezorgd.
 • Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
  Dit is helaas niet mogelijk. Jouw bestelling wordt dan vanuit ons centraal magazijn naar de door jou opgegeven adres gestuurd.
 • Hoe kan ik kijken waar mijn bestelling is?
  Je ontvangt van ons een track & trace code via e-mail, zodat je de status van jouw pakket kunt volgen.
 • Wat doe ik als het product niet binnen de levertermijn geleverd is?
  Wij proberen uiteraard je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Helaas komt het door allerlei oorzaken incidenteel voor dat bestellingen er langer over doen. Is de bestelling een week na het plaatsen van de bestelling nog niet afgeleverd op het aangegeven afleveradres of bij de buren? Stuur dan een e-mail aan de klantenservice op klantenservice@theathletesfoot.be
Bekijk meer Bekijk minder
Ruilen & Retourneren
 • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
  We hopen dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen en je blij bent met de producten die je ontvangen hebt. Ondanks dat we erg ons best doen kan het zijn dat er iets mis gegaan is met je bestelling, een artikel niet goed past of dat je gewoon niet tevreden bent met de producten die je ontvangen hebt. Een artikel retourneren is geen enkel probleem. Er gelden wel een aantal voorwaarden: • Binnen 14 dagen na aankoop (voor een online bestelling geldt de leverdatum als aankoopdatum). • Met volledig en correct ingevuld retourformulier. Stuur dit retourformulier mee. • De originele (prijs)kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd. • Het artikel is compleet, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd. • Het artikel zit in de originele productverpakking.
 • Hoe werkt het retourneren van een product?
  1. Geef op het retourformulier, dat je bij je bestelling hebt ontvangen, aan welke artikelen je retour wilt sturen en de reden hiervan. 2. Stop dit retourformulier in de originele verpakking. 3. Je kunt je retourzending zelf rechtstreeks terugsturen naar ons centraal magazijn, de verzendkosten zijn voor eigen rekening.
 • Hoe snel krijg ik het geld van mijn retourzending terug?
  Je retourzending wordt in ons centraal magazijn beoordeeld. Indien deze akkoord is bevonden, dan wordt het terug te ontvangen bedrag normaliter binnen 10 werkdagen, maar uiterlijk binnen 30 dagen op het door jou opgegeven rekeningnummer gestort.
Mijn Account
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
  Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je naar 'Inloggen' gaan en daar op 'Wachtwoord vergeten' klikken. Je vult je e-mailadres in en ontvangt dan een nieuw wachtwoord.
 • Moet ik een account aanmaken om een bestelling te kunnen plaatsen?
  Nee, dit is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. Door een account aan te maken doorloop je sneller het betaalproces, kun je meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
 • Hoe kan ik inloggen?
  Je kunt inloggen met de combinatie e-mailadres en wachtwoord. Om te kunnen inloggen met je e-mailadres, moet je al wel eerder een account hebben aangemaakt.
 • Hoe wijzig ik mijn gegevens?
  Als je inlogt onder 'Inloggen', kun je onder 'Mijn Account' je gegevens wijzigen of gegevens toevoegen.
 • Waarom kan ik niet inloggen?
  Let op hoofdletters en kleine letters bij het invoeren van je wachtwoord. Staat de Caps Lock-toets niet aan? Mocht het nog steeds niet lukken om in te loggen, ga dan naar 'Wachtwoord vergeten' en vraag een nieuw wachtwoord aan.
Bekijk meer Bekijk minder
Veiligheid & Privacy
 • Is mijn online betaling veilig?
  The Athlete’s Foot heeft de benodigde maatregelen genomen die verlies of misbruik van jouw persoonlijke gegevens tegengaan. Dit geldt ook voor je betalingsgegevens en je creditcard. De transacties die worden verricht op de webshop worden beveiligd door Payment Service Provider Adyen. Adyen is een beveiligd betalingssysteem dat uw financiële gegevens op een veilige manier verzamelt en ze doorgeeft aan de bankinstelling die de financiële transactie uitvoert. Hierdoor worden uw bank- en betaalgegevens niet opgeslagen door The Athlete’s Foot maar alleen in de beveiligde omgeving van Adyen. Dit betekent dat deze nooit kunnen worden ingezien door derden.
 • Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
  The Athlete’s Foot stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen. Dit betekent dat deze gegevens volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.
 • Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?
  Je kunt op verschillende manieren controleren of je je in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken. Het SSL symbool zie je rechts onderin je browser, het is een symbool van een klein slotje. Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin de URL van “http” in “https”, dit betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.
 • Wat is SSL?
  The Athlete’s Foot gebruikt SSL om alle gegevens (contactgegevens, bestelgegevens, betaalgegevens) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.
Contact
 • Op welke manier kan ik The Athlete’s Foot het beste bereiken?
  Wij zijn per e-mail te bereiken via klantenservice@theathletesfoot.be. De klantenservice van The Athlete’s Foot streeft ernaar je e-mail binnen één werkdag te beantwoorden. De klantenservice van de The Athlete’s Foot is iedere werkdag telefonisch te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer +31 (0)33 - 253 2502 (lokaal tarief). Je kunt ons ook een brief sturen: The Athlete’s Foot T.a.v. afdeling Klantenservice Koninginneweg 1 3871 JZ Hoevelaken Nederland Let op: retouren dienen niet naar dit adres te worden verzonden, maar naar het adres dat op het retourformulier staat dat je bij je bestelling hebt ontvangen.